Skip links

egoverment forum

e-Government Forum

Θεματολογία:

Το 14ο e-Government Forum που διεξάγεται στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2024, είναι το μοναδικό Συνέδριο που διοργανώνεται με βασικό θεματολογικό πλαίσιο την καταγραφή Τεχνολογιών, Τάσεων, Υλοποιήσεων Έργων και Υπηρεσιών στο χώρο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δημόσιου Τομέα. Μετέχουν Υψηλόβαθμα στελέχη και μέλη Διευθύνσεων Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών.
Κοινό:
Ανώτερα στελέχη του Δημοσίου Τομέα (κατά 80%). Επίσης στελέχη του Ιδιωτικού Τομέα (κατά 20%): Ανώτερα στελέχη – CEOs, Γενικούς Διευθυντές, CIOs, Επικεφαλής Έργων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Chief Digital Officers, κ,ά.

DPO & ICT SECURITY WORLD

DPO & ICT SECURITY WORLD for PUBLIC SECTOR

Θεματολογία:

Το Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας «DPO & ICT SECURITY WORLD for PUBLIC SECTOR», επικεντρώνεται στις νέες τεχνολογικές προοπτικές που διανοίγονται από την διευρυμένη αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ψηφιακών υποδομών από επιχειρήσεις και φορείς στο cloud, στο 5G, στα Δίκτυα Νέας Γενιάς, στις εφαρμογές μέσω κινητών και στις δημόσιες πλατφόρμες επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σημαντικοί Τεχνοκράτες, Πανεπιστημιακοί, στελέχη του Ιδιωτικού, Τραπεζικού, Επιχειρηματικού και Δημοσίου τομέα, θα παρουσιάσουν και θα αναπτύξουν το τεχνολογικό και λειτουργικό πλαίσιο προστασίας κατά των ΚυβερνοΑπειλών και θα αναφερθούν διεξοδικά στις στρατηγικές και λειτουργικές κατευθύνσεις, αλλά και στα επί μέρους θέματα της Στρατηγικής ΚυβερνοΑσφάλειας, που εφαρμόζεται στους τομείς της αρμοδιότητά τους.

Παράλληλα θα αναδείξει τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν από τα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, που διαφοροποιούν καταλυτικά τις παλιές διαδικασίες και εισάγουν νέες με κυρίαρχη την εξ αποστάσεως πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα πληροφορικής, στην ανάγκη αξιοποίησης ασφαλών υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Κοινό:

Από την πλευρά του δημοσίου έχουν προσκληθεί Κυβερνητικοί και Θεσμικοί Φορείς για να αναπτύξουν θεματολογία που αφορά στην «Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ & ICT), Φορέων και Οργανισμών

Συμμετέχουν επίσης:
Διευθυντικά Στελέχη Τμημάτων Πληροφορικής σημαντικών Επιχειρήσεων και του Τραπεζικού και Δημόσιου Τομέα.

Η κατανομή σύμφωνα με την επαγγελματική ιδιότητα των συνέδρων είναι: -Chief Information Security Officers: 35% -Senior Cyber Security Professionals, Security Engineers: 30% -IT Managers, CFO Managers, Operation Managers: 15% -Vendors and Intergrators: 12% -IT Auditors, DPO Managers: 8%

This website uses cookies to improve your web experience.